Nyaralok

Posted by on 8/04/2008

Huh, mindenkinek nagyon koszonom a kreativ blogger es yumyum dijakat. Amint tudok fel is teszek majd mindent az oldalra es mindenkit be is linkelek annak rendje s modja szerint. A helyzet viszont az, hogy leneztunk Horvatorszagba, es ezt a bejegyzest is Trogir ovarosaban irom. Ekezetek nincsenek, bocsi a tavirati jellegert.


Korulottem 6 ev koruli gyerekek jatszanak mindenfele lovoldozos szornyuseggel es kozben dohanyoznak. Ez lenne a balkan-feeling? :) Amugy az orszag eddig kellemes csalodas, meg kell hogy mondjam sok averzioval jottem ide, foleg honfitarsaink szokasosnal nagyobb koncentracioja miatt :) de eddig minden oke, egyedul a fagyi pocsek kivetel nelkul szinte mindenhol :( Az arak viszont tenyleg olyanok, mintha az Adria tuloldalan lennenk. De legalabb a tenger szep. Igaz tegnap mikozben napoztunk, leegett melettunk egy kisebb felsziget. Durva volt ahogy tolunk 500 meterre langoltak a fenyofak, es egy hidroplan oltotta oket. Gyorsan el is kezdtunk osszepakolni par holmit, mert a szel pont felenk fujt, de szerencsere egy oran belul eloltottak mindent.

Hat mara ennyit, igerem ha hazajovok megprobalok felapplikalni par kepet is. A fenti kep sem sajat (Thanks Google), az enyemek itt vannak az olemben a fenykepezogepben, dehat se adatkabel se semmi nincs nalam :((

Related Posts with Thumbnails

web track

search / keresés